Auto

Parasolare pentru parbriz, diverse modele perfecte pentru masina ta!

Parasolare pentru parbriz

Vara cu totii avem nevoie de o protectie corespunzatoare pentru parbrizul masinii noastre. Soarele puternic ce emite raze UV isi face simtita prezenta oriunde, mai ales in masina ta care nu este protejata. Prin intermediul parbrizului, soarele trece in interior si creeaza o temperatura inalta, greu de suportat.

Te confrunti si tu cu o asemenea problemă? Daca da, trebuie sa fii mereu pregatita cu protectia specifica. Pentru parbrizul tau, ai nevoie de un parasolar. Pe acestea il vei aseza in interiorul masinii, iar datorita materialului reflectorizant de calitate, razele solare vor fi respinse. Odata ce vei incepe sa utilizezi o asemenea protectie pentru parbrizul masinii tale, nu te vei mai confrunta cu temperaturile ridicate in interior. Afla in randurile de mai jos care sunt parasolarele pentru parbriz recomandate.

Parasolar cu folie de aluminiu, un accesoriu indispensabil

Parasolarele vin mereu in ajutorul nostru, mai ales pe perioada verii, cand soarele este puternic. Opteaza cu incredere pentru un parasolar de calitate pe care il vei utiliza o perioada indelungata. Acesta are in alcatuirea sa folie de aluminiu, ce este un reflectorizant puternic pentru razele solare.

Parasolarele cu aluminiu le vei gasi in diverse marimi, fiind atat potrivite pentru masini mici, cat si pentru camionete. Vei putea sa iti parchezi masina intr-un loc in care razele solare isi fac simtita prezenta, dara fara ca acesta sa se infierbante, din pricina temperaturilor inalte. Te vei bucura de umbrire, chiar si in zilele toride ale anului, utilizand asemenea parasolare cu folie de aluminiu pentru parbrizul masinii tale.

Parasolare tip sapca pentru parbriz, un real ajutor

Montarea unui parasolar tip sapca iti va aduce nenumarate beneficii. Vei putea sa conduci, iar cu ajutorul parasolarului tip sapca nu vei fi afectat de razele solare puternice. Acest parasolar este inlocuitorul unei sepci, fiind fabricat dintr-un plastic rezistent, de culoare inchisa, ce creeaza o umbra in interiorul masinii pe care o conduci. Parasolarele tip sapca sunt utilizate in predominant pentru camionete.

Parasolare pentru luneta, umbrire pentru masina ta

Unii dintre noi, nu avem masina echipata cu lunete ce contin folie de umbrire, iar din nefericire prin acesta trec razele solare si ne incalzesc autoturismul. Echipa de la AutoTime iti pune la dispozitie parasolarele pentru luneta, ce se ataseaza acesteia prin intermediul unor ventuze. Tu vei monta parasolarul pentru luneta si il vei demonata intr-un mod simplu, fara a pierde prea mult timp.

AutoTime iti pune la dispozitie parasolarele de care ai nevoie pentru masina ta. Acestea sunt in diverse forme si materiale, potrivindu-se nevoilor pe care le ai. Poti opta pentru un parasolar cu folie de aluminiu, acesta este ideal pentru masinile mici, ce sunt utilizate de catre noi toti. Vei putea sa iti achizitionezi si un parasolar pentru luneta, ce va fi practic. Pentru camioneta poti cumpara parasolarul cu folie de aluminiu si chiar pe acel tip sapca.

Ti-a fost de ajutor informatia de mai sus?? Daca da, poti sa comanzi parasolare pentru parbriz, de pe site-ul nostru autotime.ro!

Lasă un răspuns