Uncategorized

Cate tipuri de becuri auto exista? Aici le enumeram si explicam mai pe larg!

becuri auto

O masina nu e complet echipata pana nu are de toate. Incepand de la odorizantele parfumate si continuand cu acele covorase care ii permit celui care se urca in masina sa nu faca deranj si murdarie. Accesoriile pentru masini sunt multe si diverse, cred ca am putea umple un articol intreg dand detalii despre care sunt toate aceste accesorii care ar putea echipa o masina, dar noi ne-am gandit sa aducem vorba despre altfel de produse necesare.

Becurile auto sunt necesare in masina pentru ca ne ajuta sa citim anumite chestiuni, sa scriem, daca avem de completat ceva rapid iar masina este singurul loc in care putem face acest lucru. Iata asadar ca vom explica si vom detalia mai pe larg despre tipuri de becuri auto. Venim cu informatii care sa fie intelese de catre toti cei interesati. Iata despre ce este vorba.

De cate feluri sunt becurile?

  • Becuri pentru faruri: Acestea sunt unele dintre cele mai importante becuri de pe un vehicul deoarece au misiunea de a furniza lumina pentru condusul pe timp de noapte sau in conditii de vizibilitate scazuta. Exista mai multe tipuri de becuri pentru faruri, printre aceste amintim de becuri halogen, becuri cu xenon sau becuri cu LED. Acestea din urma devin din ce in ce mai populare datorita eficientei lor energetice si duratei lungi de viata.
  • Becuri pentru semnalizare: Acestea sunt utilizate pentru semnalizare, inclusiv semnalizatoarele de directie, luminile de frana si luminile de pozitie. Aceste becuri sunt de obicei becuri cu incandescenta sau LED.
  • Becuri de iluminare interioara: Acestea includ becuri pentru luminarea bordului, becuri pentru iluminarea de citit, iluminarea picioarelor si alte iluminari interioare. Sunt utile astfel de becuri pentru ca iti permit vizibilitatea in intuneric, atunci cand afara lumina nu este prea buna.
  • Becuri pentru iluminarea de urgenta sau avarie: Sunt o componenta importanta utilizata pentru a semnala alte vehicule ca te afli intr-o situatie de avarie. De obicei sunt becuri cu incandescenta sau cu LED.
  • Becuri pentru iluminarea de zi: Sunt becuri care functioneaza pe timpul zilei pentru a face vehiculul mai vizibil. De obicei, sunt becuri cu LED.

Nu am enumerat toate tipurile de becuri, ci am preferat sa le mentionam si explicam pe cele mai importante pentru ca tu sa ai o parere complexa.

La nevoie conteaza pe Auto Time si pe gama diversa de produse

Din gama magazinului nostru vei putea gasi si cumpara becurile de care ai nevoie. La preturi accesibile, vei putea sa le vezi pe acestea, sa citesti despre ele si sa adaugi in cos produsele pe care le consideri potrivite. Inainte de a cumpara becurile de care ai nevoie este important sa ceri si parerile unor oameni avizati sua poate sa consulti manualul masinii care iti va raspunde la intrebari.

E bine sa stii ca la Auto Time vei gasi mereu produsele potrivite pentru masina ta. Comanda online produsele de care ai nevoie si nu mai pierde timp pretios. Alege sa-ti echipezi masina corespunzator, mai ales ca sezonul rece deja incepe sa se instaleze si sa ia prin surprindere multi soferi.

Lasă un răspuns